Zavirite u kuhinju Andrije Miloševića, mesto u kom svako ogladni: Ovo je pravi raj za malog Relju i Aleksandru (FOTO)

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić dosta su promenili životni prostor nakon rođenja naslednika Relje kako bi sve bilo prilagođeno i njemu. Ponosni roditelji su odlučili da sve neophodne opasnosti po njega odstrane.

Jedino mesto koje nisu menjali suviše jeste kuhinja, u kom će bar na neko vreme mališanu biti zabranjen pristup, najpre zbog escajga i uređaja. Kutak u kom nevenčani supružnici možda čak i najviše vremena provode jer su veliki gurmani, uređen je u industrijskom stilu.

Sa plafona vise sivi, metalik reflektori, prostorija se sastoji iz radne ploče od punog drveta, polica na kojima su poređani šarene činije i čaše, ali i i velikog kuhinjskog ostrva po mnogo čemu značajnog.

U njemu par skladišti neophodno posuđe, tu ima i nanjviše prostora za pripremu hrane, dok im isotvremeno on služi kao neka vrsta šanka, gde najčešće doručkuju.

Na prvi mah sve deluje dosta haotično, a zapravo je poređano baš onako kako glumac i glumica vole i najbolje se snalaze. Retki su on kojima se ovakav način opremanja doma ne dopada, svakako se ističe.

Izvor: story.rs