Saška Veselinov pokazala kako je čuvaju svekar i svekrva: Đokovići u bolnicu poslali specijalnu dostavu (FOTO)

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov porodila se pre nekoliko dana i na svet je donela sina kome su dali ime Aleksandar, a ponosni tata, kao i cela porodica Đoković je novog člana dočekala sa velikim uzbuđenjem i radošću.

Đokovići su odmah počeli da slave u Beogradu, a zatim su na jednom imanju pored Rume nastavili slavlje do zore. Svi su presrećni što je u njihovu porodicu stigao Aleksandar, a Đorđe je i otkrio da je prisustvovao rođenju svoga sina i da je neizmerno zahvalan supruzi Saški što mu je podarila naslednika.

Porodica Đoković veoma voli i čuva svoje snajke, što je potvrdila bivša voditeljka, objavivši sliku na storiju na Instagramu.

Naime, Saška je uslikala tanjir pun voća – banana, kivija, ananasa, jagoda – koji su poslali Đokovići iz svog restorana, misleći na nju o njeno zdravlje, kako bi povratila energiju posle porođaja.

Podsetimo, Đorđe je u subotu posetio sina i suprugu, a mnogi su pretpostavili da će ih odvesti svojoj kući, ali Đoković se zadržao kod njih kratko vreme, a zatim je otišao.

Izvor: kurir.rs