Saška Karan žestoko oplela po Zorici Marković: Otkrila zašto još uvek ulazi u rijalitije – „Nju samo jedno interesuje“

Pevačica Saška Karan mišljenja je da Zorica Marković ulazi u rijaliti jer nije zaradila novac na vreme, dok je bila mlada.

Sašku samo iznenađuje to što je Zorica i po cenu zdravlja spremna da bude sa raznoraznim ljudima u „Zadruzi“, čak i da se ponižava zbog novca, ako to bude bilo potrebno.

„Doktorirala sam rijaliti. Više mi uopšte nije neophodno da ulazim i da se borim sa raznim pojavama. Zaradila sam za svoje kvadrate i kuće, pa nisam kao neki u rijalitiju. Jako mi je žao Zorice Marković, ona je od mene ipak starija petnaestak godina, a još je i bolesna, tako da znamo šta je bilo sa njom, i kakve je sve operacije imala. Žao mi je što se pati, jer tamo vlada jedan neuredan život, ne jede se redovno, nema ni vitamina, ne spavaju, a sve to se ipak odražava na zdravlje.

– U njenim godinama, baš zato što je ona jedna bolesna žena, to nije dobro. Žao mi je što to radi sama sebi i ne znam koliko joj je to pametno. Kao da je zinula za pare, kad tako moram da se izrazim, kao da je prokleta. Daj da zaradim sve pare ovog sveta, sve više da imam. Mislim da treba da se zna kad treba da se stane, a ona grabi četvoronoške, ako treba i puziće, samo da stekne. Mada, dobro, ipak ko nije mislio na vreme o tome, i nešto stekao, mora to sad da radi pod stare dane“, rekla je Saška.

Izvor: kurir.rs