Mladoženja pobegao sa svadbe i ostavio mladu samu: Ocu je rekao ovo, pa napravio haos

Iako smo duboko zagazili u jesen, svadbe se itekako organizuju širom Srbije, pa se sada svakodnevno prepričavaju razne zanimljive priče i neobična dešavanja sa venčanja širom zemlje.

Međutim, o jednoj svadbi koja je organizovana u okolini Leskovca početkom ove godine, prepričava se na jugu Srbije, a gosti su svedoci da je na savdbi nastao pravi haos zbog jednog mledoženjinog postupka.

– Svi smo znali da su mladenci jedva čekali ovaj dan jer su osim svadbe slavili i prvi rođendan svoje ćerke. Bilo je mnogo zvabica na ovom velikom veselju. Uprkos tome što je sve bilo savršeno organizovano i svi običaji su ispoštovani, niko nije ni mogao da zamisli da nešto može da krene po zlu, a upravo tako se i desilo… – ispričali su komšije:

– Sve je bilo super na početku slavlja, mlada i mladoženja su se veselili, tu je bila i njihova ćerkica. Međutim, nakon što se ovaj par venčao u sali restorana, mladoženja je nakon igranja sa gostima u jednom trenutku uzeo stolicu i seo na sredini sale. Svi gosti igrali su oko njega, bilo je i veliko kolo. On je tada pozvao svog oca da dođe do njega, i došao je veseo i nasmejan čovek, a novopečeni mladoženja hteo je nešto da mu kaže. Kako su prisutni gosti ispričali, u tom trenutku su sve oči bile uprte u njih.

– Mladoženja mu je rekao: „Tata, ne mogu više, idem…“ Baš je u tom trenutku muzika zastala, tako da su oni gosti koji su bili blizu njih čuli to što je rekao. On je tada ustao sa stolice i otišao sa svadbe. Gosti su međusobno komentarisali gde je nestao mladoženja, dok je mlada ostala sama sa detetom da se veseli sa gostima – rekle su komšije.

Kasnije smo saznali da je mladoženja otišao u mladenačku sobu u restoranu u kom je bila svadba da malo odspava.

– On se nakon dva sata vratio kao nov. Igrao je i veselio se sa svima, ali primetilo se da je ovaj njegov postupak naljutio mladu jer je ostavio samu na njihovom zajedničkom veselju i danu koji je trebao da im ostane zauvek u sećanju kao najlepši trenutak.

Nikome nije bilo svejedno, pa ni domaćinima, bilo je primetno da su se uznemirili i promenili raspoloženje, ali su se ipak potrudili da ostanu nasmejani. Gosti su bili fokusirani na ovakvo ponašanje mladoženje, jer im nije bilo jasno zašto ga nije bilo na sopstvenoj svadbi dva sata i gde je to otišao.

Izvor: kurir.rs