Južnoafrikanka završila u srpskoj bolnici pa komentarom zapalila društvene mreže: Odmah je objavila šta je sve doživela (VIDEO)

Nije tajna da zdravstveni sistem Srbiji ima nedostataka koji su pacijentima prouzrokovali loša iskustva, pa su zbog izgubili poverenje u medicinsko osoblje, zato ne čudi što se pozitivni utisci mlade Južnoafrikanke o tretmanu u našoj bolnici šire društvenim mrežama i oduševljavaju korisnike naviknute na potpuno drugačija iskustva.

Marike Ike Kenard iz Južnoafričke Republike završila je u jednoj bolnici u Srbiji, a šta je tamo doživela objavila je u jednom videu na svom TikTok profilu, gde inače svakodnevno deli snimke sa pratiocima kako provodi vreme ovde u Srbiji.

„Za druge ljude ovo nije ništa posebno, ali je za mene ovo mesto magično. Ovo je javna bolnica, koja izgleda normalno, čisto i sve je lepo. Javna je i ne moraš ništa da platiš! Ova zemlja je sjajna!“, rekla je ona oduševljeno ne skidajući svoj osmeh sa lica dok je pokazivala ordinacije, čekaonicu i hodnik.

Naravno da su se komentari nanizali ispod ovod videa, pa je ona u jednom od svojim komentara dodala i da su je „celu noć tretirali kao princezu“, čak ju je osoblje ušuškalo u krevetu. Koliko su ovakvi utisci iznenadili Srbe pokazuju komentari kao i činjenica da se ovaj video Afrikanke veoma brzo proširio i na ostale društvene mreže.

„Tvoja reakcija je mnogo interesantna“, „Prvo, dobro došla u Srbiju, a drugo – dopada mi se ta tvoja energija“, „Zašto ne umemo da cenimo to gde smo rođeni jer neko negde može samo da sanja ovo..“, „Mora da si sarkastična“, „Plašim se i da pitam kakva je situacija u Južnoj Africi kad kažeš da je ovde čisto i uredno“, „Jel ti nas malo zezaš, a?“, neki su od komentara, i to uglavnom ljudi sa naših prostora.

Video snimka pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs