Saška Đoković otvoreno o odnosu sa Jelenom: „Ne delimo savete o deci – Slušam samo jednu osobu“

Saška Veselinov Đoković, supruga Novakovog najmlađeg brata Đorđa, na svet je 22. marta donela sina Aleksandra, a samo tri nedelje nakon porođaja nastavila je svoje poslovne obaveze i otvorila salon venčanica.

Tom prilikom za medije je otkrila kako se snalazi u najlepšoj ulozi za ženu, ali i da li razmenjuje savete o roditeljstvu sa Jelenom Đoković, koja važi za vrlo posvećenu majku.

Novopečena mama je najpre prenela usiske supruga Đorđa koji je prisustvovao porođaju.

„Bio je plan da on tu samo sedi i dočeka bebu, da bi osetio taj prvi kontakt koji sam ja imala. Međutim, Đole je gledao čitav proces. Pitala sam ga: „Jao, pa zar ti to nije gadno”, na šta mi je rekao da mu nije prijatno kada porođaj vidi na televiziji, ali kada sam ja u pitanju i naše dete, ništa mu nije ružno i strašno. Tako da je on želeo da prati sve što se dešavalo“, ispričala je supruga Đorđa Đokovića.

Saška se zatim osvrnula na Jelenu. Na pitanje da li joj je dala neki savet, budući da je odgajila dvoje divne dece, Saška je imala spreman odgovor.

„Mi ne delimo savete. Svako živi kako želi, ne treba se ni mešati u te neke stvari kad su deca u pitanju. Savete tražim od svoje majke jer me je ona odgajila i mislim da je uradila pravu stvar. Mnoge stvari u životu ću preuzeti od nje i tako vaspitati svoje dete“, poručila je Novakova snaja.

Izvor: hellomagazin.rs