Beli kamin, luksuzni detalji: Ovo je stan Ognjena Amidžića u kome se baškari njegova 20 godina mlađa devojka Mina

Nakon što se razveo od bivše manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina Matiju, voditelj Ognjen Amidžić u velikoj meri korigovao je prioritete. Ubrzo po razvodu promenio je i svoj životni prostor. Tačnije, kupio je manju nekretninu koju je opremio po sopstvenim i željama svog sina, koji pola vremena provodi pored njega, pola kod majke.

Zajedničko starateljstvo dalo je dosta prostora autoru emisije „Amidži šou“ da se posveti poslovnom cilju, pa i svom novom emotivnom životu te je tako, a po pisanju medija, nedavno uplovio u vezu sa Minom Naumović sa kojom je, navodno, optočeo i zajednički život. Dom Ognjena Amidžića po Mininom dolasku postao je udobni kutak za zaljubljene.

Pošto voditelj ne voli mnogo da eksperimentiše s bojama, u stanu je sve u belo-bež nijansama. Kao i tokom života sa manekenkom Amidžić je sto, stolice, komode, kuhinjske elemente birao da budu od punog drveta, obrađenim vintage radom.

Dom poznatog voditelja krase i visoki prozori sa kojih vise prelepe bele zavese, sa tamno braon draperijama i venecijanerima. Kupatilo je u tamno bež boji, sa jednim umivaonikom i tuš kabinom, dok je jedan zid obrađen u vidu cigli. Slično je i u prostranom dnevnom boravku u kom voditelj sa naslednikom voli da igra igrice, a sa devojkom da pogleda film ili dobru seriju. Kako sve to izgleda pogledajte u videu OVDE.

Izvor: story.rs