Saša Kovačević iskreno o Evroviziji: „Nije to više mesto gde se prezentuje muzika“ – Evo kako se Luka kotira na kladionicama

Pevač Saša Kovačević dotakao se Evrovizije koja se ove godine održava u Velikoj Britaniji, u Liverpulu. Saša je tom prilikom rekao iskreno mišljenje o takmičenju, te je otkrio da je gledao prvo polufinalno veče, ali da to nije nešto što bi on privatno slušao.

Kovačević je, kako kaže, gledao nastup Luke Bleka, a onda dodao da pomenuto takmičenje više nije mesto gde se muzika prezentuje.

„Ispratio sam polufinalno veče. Ne mogu da kažem da je to nešto što bih privatno slušao. Evrovizija je otišla daleko, tamo je bitno da si potpuno drugačiji, da li stajlingom, muzikom ili vizuelnim efektima. Nije to više mesto gde se prezentuje muzika“, rekao je pevač za Alo.

Luka na finalnoj večeri Evrovizije u Liverpulu, koje se održava večeras, nastupa pod rednim brojem pet, a predstaviće nam se numerom „Samo mi se spava“. Iako je nakon polufinala mnogima postao favorit Luka se na kladionicama ne kotira naročito dobro, pa tako zauzima 23. mesto, od 26 zemalja, dok je Švedska na prvom mestu na kladionicama.

Izvor: alo.rs