Marija oplela po Zadruzi: „Neće da vrate igračke Željku“ – Produkcija se oglasila: Vratite pare koje ste ukrale, vidimo se na sudu

Iako je Marija Kulić diskvalifikovana iz Zadruge jer je svojevoljno ostala nedelju dana u spoljnom svetu umesto dogovorenog jednog dana, rijaliti ne prestaje. Njena ćerka Miljana je više puta samovoljno napuštala šou i bila diskvalifikovana, morala je da plaća kazne od 50.000 evra, ali joj je produkcija uvek „gledala kroz prste“.

Marija Kulić je, besna razvojem događaja, na svom Instagram profilu oplela po Zadruzi. Tom prilikom navela je da produkcija neće da vrati lične stvari njenom unuku, kao i to da su naveli da se ne vraća u Belu kuću.

„Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom“, napisala je Marija Kulić.

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa zvaničnog Instagram profila „Zadruge“, u kojem je Mariji saopšteno sledeće:

„Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu“, napisano je u okviru komentara sa „Zadruga“ profila, ali je Marija posle obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Marija je više puta isticala koliko je produkcija „Zadruge“ pokazala više puta svoju humanost, te da su Miljani spasili život, kao i to da su im mnogo puta izlazili u susret. Ona je pričala i kako zahvaljujući novcu iz rijalitija imaju sve, čak su sagradili i kuću u Nišu, međutim, igračke su dovele do toga da, po ko zna koji put pljuje po „Zadruzi“, a kasnije se kaje i govori kako je sve bilo u afektu.

Izvor: alo.rs