Sanja Đorđević ima posebnu poruku za Cecu: „Jedan deo kuće da odvoji za ove žene, napraviće dobro delo“

Folk zvezda Ceca Ražnatović sinoć je u svojoj vili u Ljutice Bogdana priredila nezapamćeno slavlje povodom rođenja unuka Krstana. Poznata pevačica je tom prilikom priznala da je presrećna, a na slavlju se okupilo pola estrade.

„Veselim se. To je blagoslov od Boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Divno je što se rodio na današnji dan, na Arkanov rođendan, sve se namestilo. Beba je medena, liči na brata Željka. On je krofna, velika je beba. Plašila sam se da ga uzmem u ruke. Željko je video bebu, zvala ga je mama preko video poziva, on je rekao da je mali i da je sladak. Čekamo reakciju uživo“, rekla je Ceca pa otkrila kako se oseća Bogdana nakon porođaja.

„Bogdana i beba su sjajno, sve je dobro. Čuli smo se 780 puta danas, zvali smo je. Željko već jeste veselo i živahno dete, Krstan se toliko šutirao u stomaku“, ispričala je Ceca.

Brojne ličnosti sa javne scene su se pojavile na proslavi. Među prvima su stigli nekadašnji učesnik „Zadruge“ Marko Đedović i spisateljica Biljana Spasić, Joca Stefanović, Sloba Radanović sa suprugom Jelenom, porodica Rodić, fotograf Miloš Nadaždin, voditelj Žika Jakšić, pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom, koja je imala posebnu poruku za Cecu.

„Jedan deo kuće da odvoji za žene koje ne mogu da rađaju, neka provedu tu koji mesec, dobro delo će uraditi. Bogu hvala, imaju divnu i vaspitanu decu, i Lidijina deca su vaspitana, blizanci su mnogo dobra deca, to je za svaku pohvalu“, poručila je Sanja Đorđević.

Izvor: svet-scandal.rs