Oglasila se majka nestalog Aleksandra: „Posvađao se sa devojkom, izrekao strašne reči“ – Meštani sumnjaju na jedno

Aleksandar Jovanović (16) iz Sremske Mitrovice nestao je u subotu uveče, 15. aprila nakon što je izašao iz kuće. Njegova majka Biljana oglasila se jutros rekavši da još uvek nema nikakvih novosti o Aleksandru.

„Nema nikakvih novih informacija, još ga traže. Tražili su ga i juče i danas se nastavlja potraga. Šta bih rekla u ovakvoj situaciji“, izjavila je majka nestalog tinejdžera.

Podsetimo, Biljana je sinoć ispričala da je on iz kuće izašao oko 21:45 u subotu. Da nije poneo sa sobom ni telefon, ni dokumenta, niti lične stvari.

„Znamo da se posvađao sa devojkom i da joj je rekao da će se ubiti“, otkrila je Biljana Jovanović.

Kako je dodala, njen sin nije nikada ranije nije imao ponašanje koje bi moglo da ukaže da je on spreman na tako nešto.

„Samo joj je rekao, idem sada, čitaćeš o meni u crnoj hronici i prekinuo razgovor. Ljudi koji su te večeri bili na mostu koji je nedaleko od naše kuće, kažu da su oko 22 časa videli jedno lice u crnoj jakni kako skače sa mosta“, ispričala Aleksandrova majka.

Iako ne želi da veruje da se radi o njenom sinu, svedočenja prolaznika se poklapaju sa vremenom koje bi Aleksandru bilo potrebno da dođe od kuće do mosta. Kada je, po prijavi građana, stigla pomoć na lice mesta, već je bilo kasno.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike. Porodica dečaka moli sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave na broj 061 424 6210.

Izvor: blic.rs