Sandri Rešić poručili da se vrati u Zadrugu, ona žestoko uzvratila: „Žalite decu po mrežama, a nikad se niste borili protiv toga“

Sandra Rešić u poslednje vreme dobila je mnogo uvredljivih poruka sa lažnih profila. Pevačica i bivša zadrugarka rešila je da odgovori u svom stilu svima koji je vređaju.

Sandra je odlučila da stane na put svim lažnim profilima, sa kojih danima dobija uznemirujuće poruke, te se obratila sledećim rečima:

„Primila sam dosta poruka, ali jedna za mene uznemirujuća poruku je glasila: Vrati se u „Zadrugu 6“, jer tako možda još neko dete naučiš da uradi neke monstruozne stvari. Nije mi jasno da pored svih informacija koje imate, više žalite nastradalu decu po društvenim mrežama nego njihovi sopstveni roditelji, a niste se nikada borili za vršnjačka nasilja i silovanja dece, nego ste se baš sada setili „Zadruge“ i domaćih filmova koje nazivate kriminogeni“, naglašava pevačica.

Sandra smatra da njeno učešće u rijalitiju nema veze sa nasiljem i lošim uticajem na decu.

„Možete vi da krivite i rijaliti „Zadrugu“ i mene, ja nemam problem sa tim. Ja kao pevačica i javna ličnost osećam društvenu odgovornost, što odavno nisam počela da pričam po društvenim mrežama i držim lajvove. Što se tiče mene kao učesnika „Zadruge“, ne osećam nikakvu odgovornost, jer ako ništa drugo preko tog rijatija su mnogi saznali kako mnogi od nas žive. To što možda vi tučete decu i žene, van kamera, džaba vam lažni profili sa kojih me vređate i šaljete te grozne poruke“, poručila je pevačica u lajvu na svom Instagram profilu.

Izvor: espreso.co.rs