Samo što je stigla u Srbiju, Miru Antonović zadesio zdravstveni problem: Sve se odigralo sinoć u Breninoj kući

Pre mesec dana Mirjana Antonović, bivša partnerka Miroslava Ilića koja je sa pevačem na sudu zbog priznavanja očinstva, najavila je dolazak u Srbiju. Ona je ovih dana doputovala iz Amerike ali već pri sletanju doživela je neprijatnosti koje su uticale na njeno zdravlje. Prva osoba kojoj se obratila za pomoć bila je Lepa Brena, najbliži svedok njene ljubavi sa Miroslavom Ilićem i Mirina velika podrška.

Pevačica je dugogodišnjoj prijateljici odmah pomogla, ali čini se da je bilo kasno – Mira se razbolela. Zdravstveno stanje Mirjane Antonović zabrinulo je najpre njenog sina Devina, koji je u komunikaciji sa Brenom doznao šta se događa sa njegovom majkom.

Da situacija nije baš toliko delikatna, da se zapravo radi samo o jačoj prehladi, obavestila je na Fejsbuku svoje prijatelje Mira čim je malo došla sebi.

„Baš sam loše sreće. Čim sam došla smrzla sam se i odmah razbolela. Promašila Viktorov rođendan i druge važne stvari. Brena mi dala tablete da pijem i sad ležim. Nemate pojma kolika je bila kolona pasoške kontrole. Nikad ovako. Pa moraš se razboleti“, napisala je Mirjana.

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović srediće se za par dana. Evidentno je da se Miroslavljeva bivša prehladila, dok istovremeno vuče posledice džet lega. Za nekoliko dana biće ponovo na nogama, a veruje se da će putem društvenih mreža ona ubrzo otkriti i povod svog dolaska u domovinu, a obično je to suđenje sa Miroslavom.

Izvor: story.rs