Ruski astrolog Pavel Globa objavio: Ova nedelja biće posebno povoljna za Rakove i još 2 znaka

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji horoskopski znakovi će biti posebno srećni u ovom periodu. Ova nedelja im je posebno povoljna, sve što naume će im se i ostvariti.

Blizanci

Do kraja ove nedelje Blizance očekuju velike životne promene. Zbog toga je izuzetno važno, napominju astrolozi, da zadrže prisebnost i budu promišljeni. Ovog vikenda će steći neka nova znanja koja će im koristiti u budućnosti i doneti profit. Poseban uspeh ih očekuje 11. decembra.

Rak

Rakovi mogu procvetati ako se oslobode strahova i sumnji. Astrolozi savetuju da ne oklevaju i „tamo gde treba“ da se postave odlučno i sa puno samopouzdanj. Izvestan je novčani dobitak, bilo u vidu povišice plate ili avans za neki novi projekat. Do kraja nedelje bi trebalo da izbegavaju sukobe, a najsrećniji dan biće im 9. decembar.

Lav

Lavovi šire dobru energiju svuda oko sebe, a „kako zrače, tako i privlače“. Do kraja nedelje ih očekuje mnogo zanimljivih događaja. 10. decembar će biti najuspešniji dan za Lavove u decembru, a astrolozi savetuju da samo zadrže „hladnu glavu“ i ne uzlete previše, jer im se može vratiti kao bumerang. Najviše će uspeti na polju ljubavi. Slobodni upoznaju osobu koja će im promeniti život.

Takođe, astrolozi naglašavaju i da bi u decembru svi horoskopski znakovi trebalo da obrate pažnju na zdravlje i pokušaju da se oslobode napetosti i stresa. Neka svoje misli usmere na predstojeće prazike i uživanje u krugu porodice.

Izvor: alo.rs