RTS prodaje polovna vozila: Fiat Tempra za samo 250 evra – Pogledajte detaljnu proceduru kupovine

Radio televizija Srbije (RTS) objavila je na svom portalu odluku o tome da prodaje 35 korišćenih rashodovanih vozila. RTS nudi i mogućnost uvida u vozila uz prethodnu najavu, a pravo prijave na oglas i učešća u kupovini vozila imaju pravna i fizička lica, koja su u obavezi da nakon usvojene ponude i potpisanog Ugovora za predmetno vozilo izvrše avansnu uplatu na račun RTS-a.

„Radio televizija Srbije objavljuje oglas za prodaju 35 korišćenih rashodovanih vozila se prodaju pojedinačno, u viđenom tehničkom i stanju kompletnosti, sa potrebnom dokumentacijom za dalje registrovanje, bez prava na naknadnu reklamaciju. Dostavljanje pojedinačnih ponuda, za svako pojedinačno vozilo navedeno u oglasu, se vrši u zatvorenoj koverti, predajom na pisarnici RTS-a. Javno otvaranje prispelih ponuda će se obaviti u roku od dva radna dana, od isteka roka predaje ponuda iz prethodnog stava“, stoji u objavi.

Iznos date ponude je bez PDV-a, koji plaća ponuđač, kao i sve eventualne iznose poreza ili drugih troškova dalje registracije ili prometa predmetnog vozila. Ponuđeni iznos ne može biti manji od naznačene početne cene vozila. Vozila koja su predmet ponude uglavnom su stara dvadesetak godina, a pored godine proizvodnje u oglasu su navedeni i pređena kilometraža, registarski broj, broj šasije, broj motora i početna cena.

Cene vozila su razne, pa se tako može kupiti više vozila marke Fiat Tempra, čija je godina proizvodnje 1998. za 27.000 dinara, ili Fiat Doblo sa početnom cenom od 72.000 dinara. Tu je i Volkswagen Transporter za 236.100 dinara ili Fiat Ducato Panorama iz 2007. godine za 271.600 dinara. Kompletnu ponudu vozila i detalje procedure kupovine možete pogledati na linku ovde.

Izvor: rts.rs