Isplivala istina o Mininom dečku Nikoli: Imao je i starije od nje – Reakcija pevačicine ćerke sve iznenadila

Pevačica Mina Kostić već izvesno vreme uživa sa novim dečkom Nikolom, a sada je progovorila o detaljima njihove veze. Ona je ispričala kako se upoznala sa partnerom, koji je mlađi od nje 15 godina.

„Šetala sam sa Anastasijom i kučićima, on je prišao, pomazio kucu i tako je počelo. Neko vreme se nisam javljala, neke dve nedelje, jer ja ne koristim te društvene mreže. On jeste mlađi, kakve to veze ima?! Imala sam i starije pa nikome ništa, ali i Nikola je imao i starije od mene“, ispričala je pevačica kroz osmeh.

„Tako je bilo, slikali smo se, posle smo se prijateljski dopisivali iako sam odgovor dobio sa zakašnjenjem. Počeli smo da šetamo, da se viđamo, sve je jako spontano bilo“, prisetio se Nikola početka veze sa Minom.

Zaljubljeni par priznao je i kako je Anastasija, Minina ćerka, reagovala na njihovu ljubav i kako se slaže sa maminim partnerom.

„Ona je jako srećna, drago joj je. Kada sam je pitala ima li nešto protiv, rekla je da imam svoj život i da je sve u redu. Lepo se slažu“, rekla je Mina, a njen dečko Nikola se nadovezao:

„Anastasija je divna devojčica, vaspitana i kulturna. Šalimo se, družimo se, idemo u teretanu zajedno, sve je super“, otkrio je Nikola.

Izvor: espreso.co.rs