Rodići renovirali vilu u Titelu: Zlatni nameštaj, kristalni lusteri, mermerni podovi – Sve je spremno za useljenje Veljka i Bogdane sa decom

Brak njihove ćerke Bogdane sa Veljkom Ražnatovićem usmerila je medijsku pažnju ka porodici Rodić iz Titela, a to interesovanje dodatno je pojačano kada je njihova druga ćerka Bojana postala snaja Goce Božinovske.

Danijela i Bogdan Rodić su vredni, skromni i pošteni ljudi, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što su u Titelu porodica za primer. Oduvek su se bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, a zarađeni novac ulagali su, kao pravi domaćini, u porodičnu firmu i kuću.

U Titelu su podigli višespratnicu koja se ističe belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa. Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Kuhinja i trpezarija spojene su u jednu veliku prostoriju. Ističu se ugradni elementi u beloj boji, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice.

Danijela i Bogdan Rodić sada imaju četiri unuka, a ponosni baba i deda obezbedili su im pravi dečji vozni park, pa deca mogu da uživaju vozeći oko kuće automobilčiće na akumulator ili bicikle. Veljko Ražnatović oduvek je isticao da obožava život na selu, a kako su rekli kada se rodio Krstan, neće dugo čekati sa preseljenjem u Titel.

Izvor: hellomagazin.rs