Rodići nikad srećniji: Stigao brat – Mali Željko ga ljubi, Bogdanini roditelji liju suze radosnice (VIDEO)

Mali Željko Ražnatović, sin Veljka i Bogdane Ražnatović za koji dan postaće stariji brat. Međutim, u toj ulozi već se našao kada mu je tetka Bojana rodila braću Zorana i Vukana. Najstariji unuk Bogdana i Danijele Rodić odlično se snalazi u ovoj ulozi.

Dok odbrojava dane kada će u zagrljaju držati svog rođenog brata Krstana, mali Željko uživa u vremenu koje provodi sa bratom Zoranom u porodičnom domu Rodića u Titelu.

Ponosni baba i deda pokazali su koliko je brižan Željko Ražnatović, stariji brat Zorana Šijana, koji ne samo da čuva mlađeg brata već ga i podučava da izgovara svoje prve reči, a kako je to izgledalo možete videti na snimku OVDE.

Ovaj presladak snimak dvojice male braće na „Instagramu“ je naišao je na divne komentare i reakcije. Svi se slažu da Bogdana i Veljko mogu da budu ponosni u kakvog je dečaka mali Željko izrastao. Nema sumnje da se roditeljima srce topilo od ovog prizora, a kuća ispunjena radošću uskoro će postati bogatija za još jedan dečiji smeh, koji svi čekaju sa nestrpljenjem.

Izvor: story.rs