Bosanska pevačica prešla iz islama u pravoslavlje – Objavila sliku uskršnjih jaja i sve priznala: „Ne radim to da bih privukla pažnju“

Bivša učesnica rijalitija Irma Serjanić na Instagramu je objavila fotografije ofarbanih uskršnjih jaja, što je mnoge začudilo budući da znaju da je ona islamske veroispovesti.

Niko nije ni slutio da je došlo do takve odluke nakon što je kroz par svojih objava čestitala vernicima pravoslavne veroispovesti praznike, u komentarima i narednim objavama priznala je da je i sama prešla u pravoslavlje:

Komentari zbunjenih pratilaca nisu izostali. Tim povodom Irma Serjanić odlučila je da se izjasni o svojoj religiji i time stavi tačku na nagađanja:

Naime, Serjanićeva je objasnila da je sada pravoslavne veroispovesti, kao i da nije to uradila da bi privukla pažnju nakon što je videla da je Dejan Dragojević pre par nedelja odlučio da obelodani svoju odluku.

Podsetimo, Irmin život obeležile su brojne drame, afere i skandali, bila je aktivna rijaliti učesnica u dva rijalitija po kojima je i postala poznata široj javnosti.

Izvor: espreso.co.rs