Raskid zbog Zadruge 7: Miljana potpisala ugovor, Bebica joj zamerio i pokazao mračnu stranu – Kulićka u suzama

Rijaliti veteranka Miljana Kulić stigla je danas u zgradu televizije „Pink“ kako bi li potpisala ugovor za učešće u rijaliti šou-programu „Zadruga 7 Elita“. Iako je njeno ime bilo na crnoj listi zbog skandaloznog ponašanja i diskvalifikacije, čelnici su joj ipak „progledali kroz prste“, te će Nišlijka učestvovati u narednoj sezoni.

Miljana je primećena uplakana, a razlog njenih suza, kako je sama istakla, je raskid sa partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

„Baš mi je teško što sam raskinula sa Nenadom. To se desilo pre dva sata. Nikada ovakav nije bio. Ne bi pričala mnogo o tome. Nismo imali svađe pre toga, ništa, samo se promenio preko noći. Dovezao me je ovde da potpišem ugovor, odvešće me u Niš, a onda se sam vraća u Beograd“, ispričala je kroz suze za „Srbiju Danas“ Kulićeva, i dodala:

„U šoku sam. Nisam spremna da se borim ni za koga, osim za sebe. Zamerio mi je ulazak u rijaliti. On ne planira da uđe. Ne zanima me više on. Time bih stavila tačku na priču o njemu. Došla sam ovde na potpisivanje ugovora, a do istog će doći ako se usaglase moji uslovi sa uslovima produkcije“, objasnila je Miljana.

„Očekujem da ću odneti pobedu u ovoj sezoni. Nagrada od 100.000 je čekala mene. Ne znam još detalje, ali ako mi ugovor to dopusti reći ću vam kad počinje i sve ostalo. Ovog puta ulazim sama, bez mame ili bilo koga drugog. Najvažniji mi je uslov da viđam sina. Željko je u fantastičnim odnosima sa Ivanom“, osvrnula se Miljana i na sinovljevo druženje sa ocem Ivanom Marinkovićem.

Izvor: srbijadanas.com