Rade Vučković konačno u javnosti sa suprugom: Na mesto Goce Božinovske došla je Nada (FOTO)

Rade Vučković, bivši suprug Goce Božinovske sa kojom ima ćerku Jelenu, retko kada se u javnosti pojavljuje sa svojom suprugom Nadom, s kojom se venčao pre četiri godine. Radeta i njegovu lepšu polovinu ekipa Kurira srela je u srcu Beograda dok su uživali u laganoj večernjoj šetnji razgledajući izloge.

Supružnici su bili u opuštenom izdanju, a Nada je tokom šetnje svako malo zastajala pored izloga. Iako muškarci ne vole da razgledaju radnje s krpicama, Radetu to ne pada teško. On je sa svojom ženom komentarisao haljine, tašne, cipele i sve što je njoj zapalo za oko. Ulazili su u radnje i trudili se da prođu neopaženo, što im nije pošlo za rukom. Ekipi Kurira nisu mogli da promaknu, te su njihovu šetnju ovekovečili fotografijama.

Vučković je autor najvećih hitova narodne muzike, a njegov život je obeležila i stalna potraga za ljubavlju. Kompozitor iza sebe ima buran emotivni život, velike ljubavi iz kojih je dobio i decu, zatim teška iskustva kroz koja je prošao, ali i mir u kom već dvadeset i dve godine živi sa svojom partnerkom. Iz prvog braka Rade ima sina, a iz zajednice s Gocom Božinovskom ima ćerku Jelenu Vučković. Nakon razvoda od Goce on nije imao duge emotivne veze sve dok nije upoznao Nadu i zaljubio se u nju.

Posle dugogodišnje ljubavi njih dvoje odlučili su da se venčaju 2019. godine. Ako je suditi po fotografijama, ali i ophođenju koji umetnik ima s Nadom, nema sumnje da je ona njegova saputnica za ceo život. To se jednostavno videlo.

Izvor: kurir.rs