Karleuša kod Jovane u emisiji ispričala dugo čuvanu tajnu: Otkrila koji političar joj je slao poruke na Tviteru

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je gostovala u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i govorila o svojoj karijeri, poslednjem albumu koji je uradila, velikom spektaklu koji je organizovala tim povodom, ali i o svom odnosu sa Grandom.

Međutim, mnogima je promaklo svedočenje Jelene Karleuše o tome kako su je jednom prilikom, iz Demokratske stranke, u vreme kada ih je podržavala, kako kaže „zamolili“ da ih više ne pominje. Karleuša je napomenula da o ovome nije nikad pre govorila, a potom i otkrila ime tada visokog funkcionera DS-a koji joj se tim povodom obratio.

„Ovo nikad nikome nisam ispričala. Ja sam podržavala neke ljude iz Demokratske stranke na Tviteru. Zaista su imali neke dobre poteze. Da bi mi u jednom trenutku na tom istom Tviteru stigla privatna poruka od, on je u u to vreme bio potpredsednik DS, koji me je zamolio da ih više ne pominjem. E tu su sa mnom završili“, ispričala je Jelena.

„Što? Bilo ih je sramota da ih pominješ?, upitala je Jovana Joksimović“.

„Smatrali su da sam ja negativna za njihov imidž“, odgovorila je Jelena.

„Ko ti je to napisao?“, zanimalo je Jovanu, a onda je Jelena otkrila ime političara.

„Mislim da se zvao Borko. Eto rekla sam“, otkrila je Karleuša.

„Kako si se osećala?“, zanimalo je Joksimovićku.

„Pazi ja sam javna ličnost sa najvećim brojem pratilaca i takvim uticajem, i onda kad neko koga braniš srcem tako odreaguje… nisam mu odgovorila sem što sam napisala OK. Šta drugo da kažem“, zaključila je Jelena.

Izvor: mondo.rs