Rada Manojlović otkrila celu istinu o odnosu sa bratom: „Ne želim više da budem zla sestra“

Često se po medijima može videti kako brat pevačice Rade Manojlović nema dobar odnos sa svojom sestrom. Pričalo se i o tome da ova estradna umetnica, iako je veoma popularna, nije mnogo bratu po ocu pomogla oko karijere, što joj je on valjda i zamerio. Umesto sa svojom sestrom, Nenad Manojlović je duet snimio sa Aleksandrom Mladenović, a ono što je zanimljivo jeste da gotovo sa svim kolegama sa estrade on na „Instagramu“ objavljuje fotografije uz hvalospeve, osim sa sestrom Radmilom.

Lajkovi i komentari se retko mogu videti na Nenadovim postovima od strane Rade, a i obrnuto, što je još jedan razlog za spekulacije da u porodici Manojlovića nema sloge. Ova folk zvezda trudi se svim snagama da objasni drugačije, što je učinila i nedavno objavom, ali skoro niko ne veruje u to.

– Zaista mi je više muka od ove tendeciozne priče koja se non stop ponavlja i u kojoj ja ispadam „zla sestra“, jer svi znaju da to nije prava istina. Daće Bog pa ćemo Nenad i ja ako treba dati zajednički intervju pa da vidite da to veze nema sa životom. Žao mi je mene zbog naroda koji veruje – stoji u Radinoj objavi, želeći da objasni šta se to događa između nje i Nenada. Međutim, dok ona nastoji da se pred javnošću opravda i objasni da nije zla sestra mnogima je zapala činjenica za oko da pevačica navodno nema nikakvu komunikaciju ni sa snajom.

Nenad Manojlović, brat Rade Manojlović, u skladnom je braku sa Jelenom Manojlović i imaju prelepu porodicu. Izgleda da Rada ne smatra da njihove zajedničke fotografije zaslužuju bar poneki komentar ili lajk na društvenim mrežama. Zato je sve ovo navelo mnoge da posumnjaju u istinitost reči naše pevačice.

Izvor: story.rs