Ovo je novi dečko Anđelke Prpić: Bio je u braku jedanput, a evo šta na to kažu njegova deca (FOTO)

Svi se znatiželjno pitaju ko je novi dečko glumice Anđelke Prpić, a uprkos želji njenih fanova da to saznaju, ona je ipak odlučila da ostane nema po tom pitanju. Ona je u intervjuu za Story obećala da će kada se zaljubi o tome svakako obavestiti medije, međutim kako godine prolaze svi su počeli da sumnjaju u istinitost njenih reči i nameru da priča o svom emotivnom životu.

Anđelka se mnogo puta opekla dok je bila u braku sa Dariom Prpićem, te verovatno ne želi da ponovi grešku i svoj privatni život ne poklanja na tacni javnosti, kako ju je i navikla. Međutim, ona rado govori o sinu Jakši, koji je krenuo njenim stopama i veoma je talentovano dete. Za sada se oprobao i u dramskim i u voditeljskim vodama, te je ona mnogo ponosna na njega i ne krije svoju radost što svoje znanje i iskustvo ima kome da prenese.

Takođe glumica u poslednje vreme sa osmehom priča o mnogim projektima, filmskim i televizijskim, a publika je sve češće može pogledati i u serijama kako domaćim tako i inostranim. Anđelka trenutno vodi kviz šou „Ko je prvi“ sa Milanom Kalinićem, igra u serijama „Radio Mileva“ i „Ne diraj mi mamu“, a i u bioskopima se prikazuje film “ Ala je lep ovaj svet“ u kojem ona tumači glavnu ulogu. Međutim, ona tu ne staje. Stalno priprema nove projekte, te se za potrebe jednog nedavno našla u kadru sa kolegom Đorđem Mišinom koji je kratkom objavom zbunio svoje i Anđine pratioce na „Instagramu“.

– Zamalo maćeha? – napisao je on, čime je medijima ostavio prostora za spekulaciju. Jedna od onih koja je mnogima prva pala na pamet jeste da je glumica konačno ponovo zaljubljena i to u čoveka koji iza sebe već ima brak i decu. Ipak ona razumna većina shvatila je da se mladi Anđelkin kolega samo šalio i da je po svemu sudeći trebalo za potrebe nekog projekta da mu glumi maćehu.

Novi dečko Anđelke Prpić biće povod za spekulacije bar još neko vreme, tačnije dok se ova naša lepa glumica ne zaljubi ludo i ne poželi da o tome obavesti javnost.

Izvor: story.rs