Račun iz Beogradskog restorana zaprepastio sve: Poručili picu, a ovo im naplatili posebno i opelješili ih (FOTO)

Često se dešava da goste ugostiteljskih objekata širom Srbije razbesne cene. Nakon što je sve poskupelo, porasle su i cene u restoranima. U nekim restoranima naplaćuju se i usluge poput „otvaranja vina“, međutim, u ovom beogradskom restoranu naplatili su jaje koje je bilo dodatak pici.

Mnogi građani žele da plate čak i dinar više za dobar i kvalitetan proizvod, međutim, dodatno nezadovoljstvo izazaziva činjenica da nas restorani skoro uvek prevare na neku foru.

Obično su na kraju svi oštećeni, a najviše „džep potrošača“.

I uvek se iznova začudimo i gotovo nikada ne ostanemo ravnodušni. Ovoga puta je u nama ove emocije probudio jedan popularan restoran u Beogradu, usred Vračara, koji je odredio cenu jaja na pici koja je, pa malo je reći, neverovatna!

Naime, kako se može videti na računu, gosti su naručili dve pice koje koštaju 1.500 dinara, dok je cena jaja kao dodatka po komadu iznosila 150 dinara. Da, dobro ste pročitali!

Postavlja se pitanje, kojom računicom je određeno da razmera u cenama bude takva da cela pica sa svim sastojcima košta 1.500 dinara, a da u isto vreme dva jajeta koštaju čak 300 dinara!

Pri pogledu na račun uočićete nesklad koji vlada. Za flašicu soka platićete 290 dinara, dok ćete za 10 dinara više dobiti dva jajeta na pici.

Prema pojedinim proračunima, na sitne svakodnevne naknade mesečno se potroši više hiljada dinara, jer u trenucima nepažnje i užurbane svakodnevnice ni ne stignemo da percipiramo šta nam se „servira“.

Iako će reći da to nije mnogo, već da je to apsolutno regularna i normalna stvar, uvek treba imati na umu da mi oduzimamo, a ugostitelji sabiraju.

Izvor: mondo.rs