Lepe vesti u domu Helene Topalović: Topalko svojom izjavom podgrejao glasine o njenoj trudnoći, evo šta je rekao

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, ostvariće se u ulozi majke uskoro. Helena je trudna, i ona i njen suprug Dragan Aleksić, kojem je u tajnosti rekla „da“ u septembru 2021. godine, ostvariće se kao roditelji.

Helena je navodno već u četvrtom ili petom mesecu trudnoće, a suprug je tretira kao kraljicu dok je u blagoslovenom stanju. Kako tvrdi izvor, a prenose mediji, Helena je viđena u ulici u kojoj joj žive roditelji u jednom beogradskom naselju, a nosila je udobnu odevnu kombinaciju kojom, ipak, nije uspela da sakrije stomačić, iako se trudi oko toga, jer želi da sačuva privatan život od javnosti.

Njoj je privatni biznis i dalje u fokusu, jedino je malo usporila tempo. Kod Topalovića boravi sve češće, kako bi joj oni pomagali, dok joj sa druge strane muž ispunjava sve želje.

Topalko je bio zatečen vestima o prinovi u porodici, pa novinarima ništa nije potvrdio, niti je demantovao, ali je jedva skrivao svoju sreću.

– Neću ja ništa da pričam, pitajte Helenu, mada ona insistira da nije javna ličnost i neće da govori za medije. Mi inače o privatnom životu ne pričamo, a kad dobijem unuče svakako ću biti presrećan, bilo da je dečak ili devojčica – rekao je pevač.

Podsetimo, venčanje Helene i Dragana Aleksića organizovano je daleko od očiju javnosti, u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Ona je često dobijala poklone od muža, kao i putovanja, i svima je odmah bilo jasno da je za Aleksića Helena centar sveta.

Izvor: 24sedam.rs