„Proganja me ljubomorna žena“ – Starleta se oglasila nakon skandala u Domu zdravlja Niš: „Nije me startovao, samo je bio ljubazan

Starleta Katarina Đorđević, čije su neprikladne fotografije iz Doma zdravlja Niš, osvanule na njenom Instagram profilu, oglasila se sinoć za Kurir i ispričala svoju verziju događaja koji je uzdrmao javnost.

Podsetimo, nakon objavljenih fotografija iz jedne ordinacije, pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje Katarine Đ. Ona je u vreme pauze u, službi opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante Donja Vrežina“ napravila sporne fotografije.

“S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona”, navela je Nešić u objavi na Fejsbuku i podelila fotografije i video snimke koje je napravila Katarina Đ. Starleta Katarina Đ. je danas je podelila fotografije na kojima sedi za stolom u Domu zdravlja, oskudno odevena, na mestu namenjenom medicinskim sestrama.

S druge strane Katarina za Kurir ima drugačiju verziju celog događaja.

„Ja se družim sa drugaricom koja radi na tom mestu, dakle zaposlena je u tom Domu zdravlja. Ona je lekar, devet godina tamo radi. Slika je ništa, šta imam da vam kažem. Izgubili su mi celu dokumentaciju. Ljudi mi prilaze, slikaju a ne znaju o čemu se radi. Bila sam u bolnici pre dva meseca. Sve je zavedeno. Imala sam konflikt sa medicinskom sestrom koja mi je izgubila tu dokumentaciju. To je bilo pre nedelju dana“, kaže Katarina i objašnjava:

„Ja sam htela sama da vidim šta se dešava sa dokumentacijom i otišla sam kod te žene i tražila načelnika. Ona je mene napala zbog njenog muža koji me je uveo u deo gde se primaju injekcije. Pozvao je sestru i dala mi je inekciju tako jako da mi je sve modro. Njen muž me nije startovao, samo je bio ljubazan. Načelnik ništa ne zna, šetali su me levo desno ništa nije nađemo sem knjižice. Problem je samo što me proganja ta žena jer je ljubomorna zbog muža. Imam svedoke“, pojašnjava Katarina i dodaje da je influenser.

„Nas je bilo troje. Meni je sve to smešno. Od tada je sve krenulo. Ja sam se iz zezanja slikala, nisam imala lošu nameru, ja sam influeneser. Zvali su me za Zadrugu. Oni su sad to preuveličali, napastvovali su sve. Kao dugi nokti, utegnuta… Ja ne znam kako njen muž na istom spratu. Ne znam ni kako se zove, znam kako izgleda. Ali od tada je krenulo sve“, objasnila je Đorđević.

Podsetimo, Katarina je u javnost dospela kada se pojavila na kastingu za ulazak u rijaliti „Zadruga“.

Izvor: kurir.rs