Ovo je 18 godina mlađa žena Đorđa Davida: Ne žive zajedno ali mu je Ana najveća podrška u teškim trenucima

Roker i član žirija „Zvezda Granda“ Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je nastradala jedna žena.

Muzičar koji je učestvovao u lančanom sudaru i na auto-putu pokosio ženu koja je bila na putu, i dalje se nalazi u Severnoj Makedoniji, gde će ostati dok se ne završi cela istraga.

Đorđu Davidu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pod dejstvom alkohola.

„Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala“, objasnio je Đorđe za Grand i dodao da za sad ostaje u Severnoj Makedoniji da bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

„Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu“, rekao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

Inače, Đorđe David stalni je član žirija popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, pevač je ranije rekao da je tek u 50 godini postao otac i da mu je zbog toga žao.

Roker je ranije za medije govorio da su Ana i on na dve adrese.

„Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje“, otkrio je Đorđe David svojevremeno.

Inače, Ana je od Davida mlađa 18 godina. Nedavno je otkrio da je objavio dva albuma na rođendan svoje izabranice.

Izvor: kurir.rs