Ruška Jakić brutalno potkačila Jeremićku: „Ne može polugola da se pojaviš na TV u 6 ujutro i pričaš sa ministrom policije“

Voditeljka i poznato TV lice Ruška Jakić nedavno je komentarisala koleginice sa televizije, te iznela tvrdnje da se 90 odsto voditeljki bavi najstarijim zanatom.

Ovom izjavom šokirala je javnost, a prokomentarisala je voditeljku Jovanu Jeremić, na čije ponašanje niko ne ostaje ravnodušan.

„Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno. Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke, gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova. Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo“, rekla je Ruška Jakić, pa nastavila:

„Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam, šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče. Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče“, kaže Ruška i smatra da je uzrok toga što mladi ljudi, koji žele da rade na televiziji, u medijske kuće dolaze čudnim putevima.

„Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice. Što ja toliko trajem? Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi“, iskreno je rekla Ruška, pa za kraj prokomentarisala Jovanu Jeremić.

„Ona je našla način na koji misle da će da bude najpopularnija i ja joj skidam kapu“, izjavila je Ruška Jakić.

Izvor: kurir.rs