Prijatelj Ane Volš se oglasio: Otkrio koje su planove imali – odlučio da progovori posle dva i po meseca

Više od dva i po meseca je prošlo otkako je Srpkinja i mami tri mala dečaka, Ana Volš, nestala 1. januara iz kuće u Kohasetu.

Sada se njen blizak prijatelj prisetio se svoje prijateljice i planova koje su smišljali pre godinu dana.

Anini prijatelji i dalje ne mogu da veruju da nje više nema. Među njima je i Abdula Almutairi, koji je pre par dana na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju.

„Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno“, napisao je Abdula.

Dodao je da je u kući sve bilo spremno, svaki komad nameštaja, kreveti za decu, jastuci i porodični portreti. Jedino što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti u Vašington.

„Pričali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci“, napisao je Abdula.

„Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svetlije sa tvojom svetlošću koja sija na njemu. Videćemo se kada dođe vreme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek! Uvek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade!“, dodao je na kraju objave Anin prijatelj.

Izvor: telegraf.rs