Poznati glumac je u braku sa 15 godina mlađom ženom: Evo čime se bavi i kako izgleda ova fatalna plavuša (FOTO)

Naš poznati glumac Darko Tomović (59) javnosti je poznat po ulogama u filmovima „Lepa sela lepo gore“, „Montevideo, Bog te video“, kao i u seriji „Igra sudbine“.

Glumac je mnogo puta govorio da mu je najveća podrška u životu njegova supruga Nina.

Iako je 15 godina mlađa od njega, retko ko zna da je i ona glumica takođe. Završila je glumu u klasi profesora Vladimira Jevtovića, kod kojeg je studirao upravo i njen suprug.

Ali, Nina Tomović (44) se već godinama opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing, te se ne bavi glumom.

Njihovsa ljubavna priča počela je 2007. godine kada su se upoznali dok su radili na jednom zajedničkom projektu.

Kada su se četiri godine kasnije sreli kod prijatelja koji je bio bolestan, Darko ju je pozvao da izađu na sastanak.

– Potrudila sam se da se informišem o njemu, želeći da ostavim utisak. Kao i svako žensko, presvlačila sam se sto puta, ali sam na kraju obukla belu haljinu. On je takođe imao belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. usledio je kada je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet – rekla je Nina jednom prilikom.

– Bila je to fora, zvana “Branka momenat”, ali tada nije bilo uopšte smešno, poskočila sam sa stolice kad sam je ugledala. Sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom vide Branka ili nedaj bože Dragan Petrović Pele,koji je naš asistent, a Darkov je blizak prijatelj – rekla je Nina.

Od prvog sastanka je prošlo sedam meseci kada su se venčali, a sada imaju ćerku Lenu koja ima 10 godina.

Nakon toliko godina braka, njihov recept jeste da nesuglasice rešavaju veoma jednostavno: prvi popusti onaj ko se uveri da zaista nije u pravu.

– Moj suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni kada smo se raspravljali. Poštuje me i kada smo sami a i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat socijalne i emocionalne inteligencije. Naš odnos je veoma spokojan, što i nije garancija da ćemo slaviti pedesetu godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, jer živimo danas – rekla je njegova supruga.

Izvor: glossy.espreso.co.rs