Evo kako izgleda kuća u kojoj su živeli Kulići: Od trošne građevine obrasle korovom, do vile koju su sagradili od para iz rijalitija

Rijaliti učesnica Miljana Kulić postala je poznata kada je učestvovala u rijaliti programima, a skoro da niko i ne zna da je nekada živela u trošnoj kući koja je zarasla korovom.

Miljana nije krila da je u učešćem u rijalitiju zaradila veliku cifru novca, a malo ko je video njenu kuću pre nego je postala slavna.

Ona je živela u trošnoj kući u Nišu sa roditeljima, koja je obrasla u korovu, što možemo videti i na slikaa koje su objavljene na internetu.

Njihov porodični dom izgledao je totalno drugačije nego sada, dok pojedini delovi kuće nisu ni postojali tada.

Ali, Miljana je učestvovanjem u nekoliko sezona rijalitija „Zadruga“, zaradila dosta novca kako bi sredila kuću, te joj sada svi u Nišu mogu pozavideti.

– Honorarar koji neko maksimalno može na nedeljnom nivou da dobije je oko 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od njih i sigurno super zarađuje. Pružila joj se da napokon sina reši stambeno. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku kupiti stan – rekla je jednom Marija i otkrila nam koliki honorar ima Miljana.

Izvor: kurir.rs