Potres u porodici zbog imena Saškinog i Đoletovog prvenca: „Ne dolazi u obzir da se jedan Đoković tako zove“

Često u medijima izađe vest o nekom sukobu u porodici Đoković. Da li su u pitanju loši odnosi između svekrve i snajki, ili Srđana i Novaka, tek, čini se da porodica najboljeg svetskog tenisera nikada ne miruje.

Do sada nije potvrđena nijedna od tih priča, niti iko sa sigurnošću može da kaže da je među Đokovićima dolazilo do bilo kakvih nesuglasica. Međutim, izvor blizak pomenutoj porodici tvrdi da je ono što su nedavno preživeli Saška i Đole Đoković živa istina, te da mladi par nije mogao da veruje šta ih je snašlo.

Pre porođaja Saška i Đorđe su opremili sobu za bebu, počeli sa kupovinom garderobe… A odabrali su i ime za dečaka, tj. Saška je odlučila da se njen i Đoletov sin zove Anđel. On se, naravno, složio sa njenim izborom, međutim, kada su Dijani i Srđanu saopštili kako će im zvati unuk oni su ostali šokirani – tvrdio je nedavno izvor blizak Đokovićima:

„Poznato je koliko Srđan drži do vere, tradicije i srpstva, pa je očekivao da će njegov drugi unuk poneti neko srpsko ime. A da mu se ime ne dopada Saška i Đole Đoković saznali su istog momenta. On ime je malo u zbilji, malo u šali rekao da ne dolazi u obzir da se jedan Đoković tako zove“, ispričao je izvor blizak porodici.

Ime se izgleda nije dopalo ni Đoletovom bratu Novaku, kome ne smeta ime kao ime, već se plašio da na taj način njegova porodica pravi besplatnu reklamu poznatom brendu reketa.

„Poznato je da postoji brend „Angell“ koji proizvodi teniske rekete, a isto tako je poznato i da Nole koristi rekete druge marke, te da bi možda zbog Saške i Đoleta mogao da ostane bez sponzorskog ugovora vrednog milione“, ispričao je nedavno izvor, tvrdeći da će Saška verovatno popustiti, kako ne bi pravila probleme Novaku.

A da je bio u pravu saznali smo upravo sada, kada je najmlađi Đoković došao na svet i dobio ime Aleksandar.

Izvor: svet-scandal.rs