Ljubitelji serije „Kad lišće pada“ biće oduševljeni novostima: Ovo se čekalo 12 godina

Najpopularnija i najkvalitetnija turska serija „Kad lišće pada”, snimljena po romanu Rešata Nurija Guntekina, jedan je od najboljih projekata sa Bosfora ikada. Snimanje je završeno pre nešto više od 12 godina, a na priču je stavljena tačka posle 174 epizode.

No, kako kažu dobro obavešteni izvori, to možda nije bila tačka, već tri tačke. Priča o porodici Tekin bi mogla dobiti nastavak ove godine, pišu Tv Novele. Kako se spekuliše, čelnici kompanije Ay Yapim već su stupili u kontakt sa glumcima koji su igrali glavne uloge i neki od njih bi voleli da se ponovo nađu u likovima koji su ih proslavili.

„Nastavak ne bi imao mnogo epizoda i bio bi snimljen za neku od internet platformi. Koliko sam čuo, produkcija planira da vrati čak i Halila Erguna – njegov lik bi se pojavljivao u flešbekovima, tako da bi i te kako bio prisutan.

„Halil je već potvrdio da bi voleo da glumi u nastavku, a isto važi i za Benu Jildirimlar, koja je glumila Fikret, kao i Fahrije Evdžen, koja je bila Nedžla. Ona se sad porodila, ali snimanje svakako ne bi počelo pre jeseni, tako da će tada moći da stane pred kamere“, otkrio je izvor.

Glumci se još uvek nisu oglasili tim povodom, ali nema sumnje da bi nastavak popularne serije bio pravi bum, tako da držimo palčeve da do njega dođe.

Izvor: gloria.rs