Bogdan Srejović ipak u vezi sa misicom? Prva fotografija zaljubljenog para izazvala haos – Oglasio se Stefan Karić

Bogdan Srejović, beogradski menadžer u ugostiteljstvu i bivši dečko Cece Ražnatović, posle višemesečnih nagađanja potvrdio je vezu sa voditeljkom Jovanom Ljubisavljević. Njega su u medijima spajali sa raznim poznatim i nepoznatim devojkama, što on nikada nije potvrđivao, a sada je novim potezom iznenadio sve.

Naime, Srejović je za vikend na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj novu izabranicu drži za ruku, isto je učinila i atraktivna Jovana Ljubisavljević, bivša devojka Stefana Karića. Izgleda da su oboje bili rešeni u nameri da svoju ljubav više ne kriju.

Kako se pisalo prethodnih meseci, par se u septembru prošle godine zapratio na popularnoj društvenoj mreži, nakon čega su razmenili brojeve telefona i popili piće u jednom beogradskom klubu gde je Bogdan angažovan kao menadžer.

Jovana Ljubisavljević bila je učesnica rijalitija „Zadruga” u kojem je javno ostavila tadašnjeg dečka Luku sa kojim je dugo bila u vezi, i pred kamerama otpočela emotivnu vezu sa Stefanom Karićem.

Dotičnom se prizor koji je video za vikend po svemu sudeći nimalo nije dopao, pa je bivšoj devojci javno poručio:

„A na pitanje u CV-ju šta ste po zanimanju sledi odgovor Cecin bivši, Karićeva bivša. #vratiauto“, napisao je Stefan Karić na Instagramu kada su Bogdan i Jovana objavili fotografiju kojom su potvrdili vezu.

Izvor: hellomagazin.rs