Porodični prijatelj Šaulića rešen da osvoji Gocino srce: Oduvek je bio slab na Šabanovu ženu – Sada je skupio hrabrost da joj priđe

Poslednjih godina Gordana Šaulić se povukla iz javnosti i posvetila mnogobrojnoj porodici. Iako je njeno srce čini se zauvek zaključano i pripada samo voljenom suprugu Šabanu, brojni muškarci voleli bi da se nađu u Gordaninom društvu i upute joj kompliment.

Kako saznaju domaći mediji, Gordana Šaulić zapala je za oko jednom inspektoru koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Goca bila sa Šabanom bila mu je samo tiha patnja, a sada se inspektor trudi se da osvoji srce Šabanove udovice.

„I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja“, otkriva dobro upućen izvor za Scandal! i dodaje:

„Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi“, kaže izvor za gore pomenuti list.

Izvor: hellomagazin.rs