Dnevni horoskop za 17. jul 2022. Vodolije, očekuje vas niz interesantnih susreta

Ovan

Ljubav: Događaji iz ljubavnog života deluju uzbudljivo. Osećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu. Posao: Imate utisak da ste oštećeni u odnosu na saradnike ili da Vas neko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Susret sa jednom osobom više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete informacijama. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Rak

Ljubav: Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno poverenje je neophodno. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Lav

Ljubav: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. Posao: U većini situacija umete da prilagodite osnovne kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Devica

Ljubav: Važno je da razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.

Škorpija

Ljubav: Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Posao: Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Strelac

Ljubav: Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Posao: Neko u Vama podstiče energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite zajednička interesovanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Preterana doza hrabrosti ili samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Posao: Ukoliko nemate interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne sitaucije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.