Počelo spektakularno slavlje Đokovića: Hit detalj na Novakovoj majici, evo ko se najviše veseli (FOTO)

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, danas je u Beogradu na svet donela dečaka Aleksandra.

Prinova je veoma usrećila roditelje, ali i druge članove porodice, a naročito najmlađe, Stefana i Taru, koji su dobili brata.

Porodica je proslavu povodom rođenja Aleksandra Đokovića organizovala u restoranu “Novak”, u koji su u popodnevnim časovima najpre stigli Srđan, Dijana, Novak, Jelena i Marko.

– Mi smo već počeli da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Naša porodica veoma voli velika slavlja, a naročito kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo još jedno unuče, a nema ništa lepšeg od toga. Hvala vam na čestitkama – rekla je Dijana Đoković.

Novak i Marko na slavlju nose bele majice na kojima je silueta Srđana Đokovića kako drži tri prsta i natpis “Kosi tata, kosim ja”, po nazivu pesme Dobrivoja Topalovića, koja je po svemu sudeći omiljena u ovoj porodici.

– Ovo je velika radost za sve nas. Hvala vam svima na čestitkama, slavlje je već počelo – rekao je Srđan.

Novopečeni tata Đorđe je sve vreme na telefonskoj vezi sa suprugom Saškom, pa joj preko video poziva prenosi atmosferu sa proslave.

Sigurno je da će, kako veče bude odmicalo, biti sve veselije, a nije isključeno da ćemo Jelenu Đoković videti opet kako peva velike hitove narodne muzike.

Izvor: hellomagazin.rs