Anina kuma pokazala pisma Zvezdana Slavnića iz zatvora: „Više nema šta da se krije, Anu branim do kraja“

Najbolja drugarica i kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda već neko vreme iznosi različite informacije u javnosti o Zvezdanu Slavniću, a sada je rešila da ga raskrinka u potpunosti.

Naime, Ana Ćurčić je svojoj kumi dala sva pisma koja joj je pisao Zvezdan u zatvoru, pa joj je dala i dozvolu da ih objavi ukoliko bude potrebno.

One su rekle da se u njima nalaze i njegova priznanja da ju je maltretirao, kao i da joj se izvinjava za sve i želi da joj pruži bolji život.

Kačavenda je u emisiji „Amidži Šou“ donela Zvezdanova pisma iz zatvora za Anu, a pre nego što je ušla u studio, novinari su uspeli da slikaju jedno od njih.

Fotografije su malo mutne, pa nije moguće pročitati celo pismo, a ovo su najzanimljiviji delovi.

– Zvezdan je u ovom pismu rekao Ani da će ona imati sve pored njega, sve dok je on živ.

– U pismo se obraća i Aninoj ćerki, budući da u jednom delu piše „kad god me neko pita ja kažem da imam još jednu ćerku… ti si moja ćerka… ti imaš sve, brata, mamu, tatu…“.

– Opet se obratio Aninoj ćerki: Mene ćeš imati dok god sam živ, bilo da sam sa mamom ili ne, ti si moja ćerka, moja princeza i ovde kad me neko pita ja kažem imam još jednu ćerku i govorim da mi je starija mezimica…

Izvor tvrde da je on u pismima opisivao sve torture nad Anom, što ga može koštati slobode, ukoliko se dokaže da je istina. Izvor koji je blizak Ani rekao je da ni kuma nije znala šta se sve dešava među njima, iako je svedočila nekoliko puta nekim situacijama u kojima je on bio agresivan.

Anina kuma je nekoliko puta rekla da je o svemu obavestila advokate, da su tužbe spremne, a da se samo čeka Anin znak.

Podsetimo, Ana Ćurčić je u jednom razgovoru sa Zoricom Marković spominjala pisma koja čuva kao keca u rukavu, kao i da će ih iskoristiti kad se najmanje bude nadao. Izgleda da je to vreme sada došlo, a na nama ostaje da pratimo celu situaciju.

Izvor: story.rs