Počelo snimanje filma o Džeju: Glavnu ulogu tumači poznati denser – Morao je da smrša 16 kilograma

Film o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima pre dve nedelje, a denser, koji će ga glumiti u jednom periodu njegovog života, sjajno se snašao na snimanju.

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskom produkciji, jednu od glavnih uloga u ovom filmu dobio je Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekada popularne dens grupe Bit strit.

S obzirom da će u filmu biti prikazani skoro svi važni trenuci Džejovog života – od pevačevog detinjstva i odrastanja u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovog puta ka slavi, Husa će igrati Džeja u jednom periodu njegovog života.

Osim densera, kao drugi potencijalni glumci, pominjali su se i nepoznati romski dečak, koji je izabran na kastingu, a koji će glumiti pevača u periodu dečaštva.

Izvor Kurira tvrdi da su svi oduševljeni Husom i da se on u potpunosti transformisao u lik folk legende sa Dorćola iz periodu u kojem tumači njegov lik.

„Film se snima već dve nedelje. Zbog uloge Husa je smršao 16 kilograma. Sjajno se snašao kao glumac. Svi na setu su oduševljeni kako se uživeo u ulogu. Ekipa smatra da je napravljen pravi izbor. Ono što je najzanimljivije je da Husa i fizički jako podseća na Džeja. Još se sve drži u tajnosti, pa i izbor glumaca, kako bi efekat iznenađenja bio što veći“, saznaje Kurir.

Čak ni Džejeva porodica za sada nema informacije o detaljima filma. Oni tek treba da odu na sastanak sa produkcijom, koja će im saopštiti sve pojedinosti u vezi ovog ostvarenja za koje se očekuje da bude veliki hit.

Iz redakcije Kurira pozvali su reditelja filma Miloša Radunovića koji nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje navedena saznanja, već je kratko poručio da nema komentar.

Džejova dugogodišnja menadžerka Andrijana Tomanić rekla je da o filmu ne zna ništa. Telefon pevačeve mlađe ćerke Marije Ramadanovski bio je nedostupan a isti je slučaj bio i sa Husom. Radni naziv autobiografskog filma je „Nedelja“, po istoimenom Džejovom hitu.

Izvor: kurir.rs