Pobednik Zvezda Granda morao na hitnu operaciju: Glava mu je cela u zavojima – Mahir se oglasio iz bolnice

Pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ Mahir Mulalić nedavno je hitno operisan. Pevač se oglasio iz bolničke posatelje, a fotografija koju je objavio na njegovom Instagram storiju zabrinula je njegove pratioce. Glava mu je cela u zavojima, a on je objasnio kakvu je intervenciju imao. Naime, pevač je operisao uvo. Kako je rekao, sve je prošlo u najboljem redu i on se uspešno oporavlja.

„Ovim putem bih se zahvalio svima koji su mi poželeli brz oporavak. Naime, imao sam hitnu operaciju levog uha. Sve je okej, problem je rešen, a mi se uskoro zabavljamo i družimo na mojim nastupima. Ostanite mi živo i zdravo“, poručio je Mahir.

Inače, Mahira u poslednje vreme prati loša sreća. Nedavno je raskinuo sa devojkom, a obijen mu je i auto.

„Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumeti, pogotovo kada izlazi pesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan. Znači manjka razumevanja sa druge strane. Verovatno ima i toga da ja ne razumem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lepo mi je, taman“, priznao je pevač nedavno.

Inače, Mahir je u poznatom takmičenju pobedio 2021. godine. Njegov mentor je bila Marija Šerifović, a tokom takmičenja ostao je bez majke, koja ga je dok se nije razbolela podržavala dolaskom u studio.

Izvor: informer.rs