Veliko slavlje kod Lidije Vukićević: Snaja Nađa podelila radosne vesti – Svi čestitaju Mrkeli (FOTO)

Kada se rodio pre 31 godinu, stariji sin Lidije Vukićević, Andrej Mrkela osvojio je srce glumice. Ubrzo potom stigao je i njegov brat David a naslednicima se, tada vrlo tražena mlada glumica potpuno posvetila i zbog njih čak napravila veliku pauzu u karijeri. Glumičina pauza potrajala je i zbog poslovnih obaveza supruga Mitra Mrkele koji je bio uspešni fudbaler, te su tako godinama zajedno živeli u Americi, pa na severu Evrope, da bi se po razvodu Lidija skućila u Beogradu.

Lidija se nije pokajala ni jednog momenta zbog pomenute pauze i gubitka projekata a zašto i bi kada je na pravi put izvela dva sjajna momka. Andrej je sportski menadžer, David pilot. Osim što su uspešni u poslu, obojica su izuzetno vaspitani, kulturni, empatični momci, džentlmeni su, samostalni su, s druge strane vezani su za majku koja već duže vreme priželjkuje da je obaveste da će postati baka.

Takvih vesti još uvek nema, ali Lidija i njeni sinovi uvek pronađu razloga da se zajedno druže, nasmeju, na kraju krajeva i proslave nove ciljeve, planove, rođendane, što je slučaj bio i juče. Naime, sin Lidije Vukićević, Andrej obeležio je 31. rođendan što je ponosna majka sa pratiocima na Instagramu podelila uz rečenicu:

„Srećan rođendan sine“, kratko je napisala Lidija Vukičević.

Ubrzo potom oglasila se i manekenka Nađa Ilić, Andrejeva devojka koja je momku na šaljiv način uputila čestitke. Nađa je objavila njegovu sliku iz detnjstva i napisala kako je od malih nogu zgodan. Slavljenik nije krio sreću zbog rođendana. Na koji način ga je obeležio nije želeo da otkriva.

Izvor: story.rs