Pobednicu takmičenja „Zvezde Granda“ znate još kad je bila dete: Na sceni zakopčana, a na mrežama gore vrele fotke sa plaže (FOTO)

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a pobedu je odnela Slavica Anđelova iz Makedonije.

Slavica Angelova (20) je iz Strumice, a svoju muzičku karijeru započela je u emisiji „Neki novi klinci“ pre 6 godina. Slavica je student Medicine, a u slobodno vreme voli da putuje.

Angelova za sebe kaže da je po prirodi ambiciozna i opuštena, ali sa druge strane tvrdoglava.

Tokom takmičenja njen mentor Đorđe David je nekoliko puta reagovao objašnjavajući kako je ona radila neke stvari na svoju ruku i kako nije poštovala dogovore sa proba, pa je bila redovni učesnik baraža. Ona je za Grand otkrila o čemu se zapravo tu radilo.

– Ne bih znala da to objasnim, to mi se dešava u momentu. Mi se tokom čitavog takmičenja sve dogovaramo, i uvek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malo „zeznem“ situaciju. Ali nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put – rekla je takmičarka svojevremeno.

Inače, Slavica je u takmičenju najčešće nosila odeću u kojima je bila zakopčana do grla, ali na njenom Instagram profilu postoje mnoge slika na kojima je u kupaćem kostimu.

Takođe, malo ko za da je ona pevala i sa Jelenom Tomašević, ali i da je svojevremeno nosila kratku kosu.

Takođe na njenim društvenim mrežama mogu se videti i slike njene majke, koja joj je najveća podrška.

Izvor: kurir.rs