Kakvi smo to ljudi postali: Nakon incidenta, žena sa detetom u naručju napušta avion Er Srbije – Putnik zamahuje da je udari (VIDEO)

Putnici koji često lete avionom najčešće znaju da se skoro u svakom avionu pojavi neko da isteruje „pravdu“. Nažalost, tako je bilo i sinoć, ali ono što se dogodilo je i više nego mučno.

Sinoć se u avionu „Er Srbije“ na aerodromu „Nikola Tesla“ dogodio incident kada jedna žena nije htela da se veže. Ubrzo su u letelicu došli radnici obezbeđenja, pa je putnica sa detetom izvedena iz aviona, što je objavljeno na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Međutim, na snimku se vidi nešto još gore od uzroka zbog kog je avion očigledno krenuo posle predviđenog vremena za poletanje.

Naime, dok žena sa detetom u naručju izlazi iz aviona, muškarac koji sedi uz psovke zamahuje da je udari u leđa. Žena se nakratko okrenula i nastavila. Nije najjasnije da li ju je udario, ili zamahnuo, ali njoj je zbog toga umalo ispalo dete iz ruke.

Ovaj fizički nasrtaj je izazvao lavinu komentara i osuda.

Video snimak fizičkog nasrtaja pogledajte OVDE.

Nakon ovog snimka krajnje je vreme da se zapitamo šta je normalno, šta nije, kao i u kakve smo se ljude pretvorili, tj. neki od nas…

Podsetimo, u avionu je došlo do komešanja, a putnici su pokušali da urazume ženu da se veže kako bi avion poleteo na vreme.

Bezbednosna procedura podrazumeva obavezno vezivanje pojaseva za sve putnike, podizanje naslona sedišta, uvlačenje stola i slično.

„Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju“, objavljeno je na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Video snimak izazvao je lavinu komentara, pogledajte ga OVDE.

– Dok sam radila kao stjuardesa, redovno smo imali na letovima po jedan ovakav primerak, kako kaže „vrlo često putuje“ a kad im kažeš da ćeš morati da je udaljiš iz aviona, bude ona čuvena „ajde da vidim i to“ ili „znaš ti ko sam ja“. Sa ljudima je sve teze razumeti se – navedeno je u komentaru.

Izvor: kurir.rs