Dnevni horoskop za 9. novembar 2022. Bikovi, ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje

Ovan

Ljubav: U emotivnom smislu, nemojte činiti stvari koje kod partnera izazivaju ljutnju ili negodovanje. Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu, sada Vam preostaje žaljenje zbog onoga što ste rekli ili učinili. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik

Ljubav: Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na Vašu priču. Posao: Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, predstavlja klasičan primer preteranog samoljublja. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Rak

Ljubav: Dovoljan je pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Posao: Ukoliko budete dovoljno efikasni, predstoji Vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Vaga

Ljubav: Preterana doza hrabrosti ili samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Posao: Ukoliko nemate interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Strelac

Ljubav: Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Posao: Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Jarac

Ljubav: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija

Ljubav: U emotivnom smislu smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava Vaše kriterijume i očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam promena i relaksacija.

Ribe

Ljubav: Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.