Petogodišnji Vukan mami Tamari priredio najdraži poklon za rođendan: Prva dama ponosna na naslednika (FOTO)

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić juče je proslavila 42. rođendan. Tim povodom pristigle su joj brojne čestitke, a najlepše želje uputili su joj i pratioci na Instagramu.

Ona se svima zahvalila na pažnji i divnim rođendanskim porukama, ali je na kraju dana podelila najlepšu od svih. Stigla je, naravno, od sina Vukana, koji joj je napravio poklončić od školjki i uz to napisao: “Volim te, Vukan”.

Iako još nema šest godina, Vukan je pokazao da zna slova, ali ni kreativnost mu ne nedostaje.

„Moje Sunce, Mesec i zvezde“, kratko i uz mnogo ljubavi uzvratila je ponosna majka Tamara.

Vukan Vučić, koji će u junu proslaviti šesti rođendan, zajedno sa roditeljima uveliko se priprema za polazak u školu.

„Znate li šta je on odgovorio mojoj majci, a svojoj baki, na slično pitanje jednom prilikom: “Vukan u školu? Neće skoro…” Bez šale, Vukan je predškolskog uzrasta i pred nama je izazov početka formalnog obrazovanja. Moram da priznam da tim povodom imam malu nelagodu u stomaku. Ali, sve je to tako prirodno i normalno. Važna i velika promena u njihovom životu, ali i u životu roditelja. Uvek kada me preplave emocije, duboko udahnem i pratim svoj osećaj. I, što je najvažnije, primenjujem jednostavan princip – korak po korak. Biće to sve kako treba. Vukan je jedno pametno i tvrdoglavo dete, pregovarački nastrojeno“, ispričala je Tamara Vučić kroz smeh.

Izvor: hellomagazin.rs