Ovo su ćerka i zet Jorgovanke Tabaković: Evo gde ih je guvernerka „zbrinula“ i čime se bave (FOTO)

Nakon što je preuzela ulogu guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković mediji su se zainteresovali za nju i njenu porodicu. Prvi koji su bili na udaru javnosti bili su njena mlađa ćerka i zet, a zatim je javna interesovanja dospeo i njen naslednik.

Guvernerka Jorgovanka Tabaković sa platom od oko 650.000 dinara jedna je od najplaćenijih državnih funkcionera, a na visokim funkcijama su i članovi njene najuže porodice.

Milena, Ivana i Nikola, pa i Ivanin muž Nemanja Sekicki izašli su iz medijskog mraka, a javnost je bila zainteresovana da sazna nešto više o njima. Prvo je dospeo podatak čime se to mlađa ćerka i zet Jorgovanke Tabaković bave, kao i koliko para zarađuju. O zanimanju svoje naslednice govorila je i sama guvernerka:

– Milena, moja ćerka, doktor je stomatologije, radi u RFZO, nakon što je prošla sve stepenike , sada radi kao pomoćnik direktora Filijale za Južnobački okrug. Njen rad, zalaganje i obrazovanje je kvalifikovalo za tu poziciju – rekla je Jorgovanka, a zatim se veoma brzo saznalo da se i njen zet, suprug njene druge ćerke snašao baš lepo. On je angažovan u ambasadi Srbije u Crnoj Gori, i to na poziciji konzula. Kako su mediji pisali, Sekicki je prethodno bio drugi sekretar ambasade Srbije u Rimu, a radio je i u sektoru analitike MUP-a u Novom Sadu.

Ćerka i zet Jorgovanke Tabaković odnose se veoma stručno prema svojim poslovnim zaduženjima, a ništa manje profesionalno prema svom pozivu ne odnosi se ni njen sin Nikola. On je od skoro imenovan za zastupnika Razvojnog fonda Vojvodine i jedina je osoba koja pored direktora može da ga zastupa.

Guvernerka ima sve razloge da bude ponosna na svoje naslednike, a s obzirom na to da ih je zbrinula i da žive s mirom, ništa drugo joj ne preostaje nego da i posveti ozbiljnoj i odgovornoj funkciji u državi.

Izvor: story.rs