Novu godinu čeka sa bivšom ženom i Filipovom majkom: Boba Živojinović nikad srećniji (FOTO)

Godinama unazad brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Međutim, pre nego što se oženio našom poznatom pevačicom, on je bio u ljubavnoj vezi sa Zoricom Nakić i iz koje je na svet došao njihov sin Filip.

Bivši teniser nije ostao imun na šarm i lepotu ove Beograđanke, a iako je samo nekoliko godina nakon Filipovog rođenja usledio rastanak, slika Bobe Živojinovića i bivše žene Zorice Nakić sa njihovim sinom svedoči njihovoj ljubavi.

Naima, na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj ova tročlana porodica željno iščekuje dolazak Nove godine i božićnih praznika.

Ova slika Bobe Živojinovića sa bivšom ženom i malim Filipom, na kojoj sede pored jelke i Deda Mraza izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara i svi su se složili da odaju utisak jedne srećne porodice.

Nakon kraha njihovog braka, Filipovi roditelji su ostali u dobrim odnosima, iako je svako krenuo svojim putem i počeo novo životno poglavlje. Zorica se udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića, i sa njim se preselila u Ameriku, dobila i sina i ćerku, a Boba je u braku sa Lepom Brenom dobio dva sina, Viktora i Stefana.

Izvor: story.rs