„Odvojila me je od sina i žene, život mi je uništila“: Surova ispovest o Snežani Đurišić koja je promenila sve

Blistavu karijeru pevačica Snežana Đurišić godinama unazad gradila je moćnim glasom i kvalitetnim pesmama pokušavajući da izbegne skandale. Međutim zbog porodičnih nesuglasica dospevala je u fokus interesovanja više puta. Pre nekoliko godina isplivali su njeni problemi sa sinom Markom, emotivni život sa ginekologom Vanjom Miloševićem takođe je intrigirao javnost a razlog zbog kog je pevačica dospela na naslovnice još davne 1994. godine jeste zet Snežane Đurišić, bivši suprug njene sestre Mire.

Naime, tada se redakciji „TV Novosti“ obratio Žika Živanović, tadašnji zet Snežane Đurišić koji je hteo da iz svog ugla ispriča detalje porodične drame koja se odigrala. U tekstu pod naslovom „Moj Milane s američke strane“ objavljenom u tiražnom magazinu, on je naveo kako je Snežana u sve umešana.

„Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dete u Čikago. Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja pridružim posle dva meseca, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu na tri meseca, a odmah po sletanju u Cirih Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete uspeli su da odvedu pomoću lažnog potpisa“, ispričao je on navodeći da mu je supruga uskoro javila da ne mora ni da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu.

Na njegove telefonske pozive nisu se javljali ili su mu spuštali slušalicu, ili su Snežanina deca odgovarala da su Mira i Milan u prodavnici, školi, poslu ili na Floridi, a adresu u Čikagu nije znao, pisale su tada „TV Novosti“.

„Najgore mi je što ne mogu da čujem dete, da mu pošaljem poklon. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi, gde imamo kuću. Čuo sam da je Milan smešten u neku crkvu i da tamo provodi vreme. Tamo ide u školu, a majka za to vreme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim, vide se tek preko vikenda. To me strašno boli“, ispričao je tada zet Snežane Đurišić.

„Sve sam joj kupio i omogućio. Njene želje su za mene bile zakon. Okitio sam je zlatom, odveo kod najboljih frizera i kozmetičara, a sada pere sudove u Americi“, ispričao je tada Žika, taksista iz Beograda koji tvrdi da prema porodici nikada nije bio grub iako je bilo svađa kao i u svakom braku.

Kada su novinari zamolili Snežanu Đurišić da prokomentariše izjave bivšeg zeta, pevačica je oštro demantovala ove navode:

„Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovekom. Ja nisam advokat i ne mešam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički napadao, ali ih je izbacivao napolje iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je već završen“, rekla je tada Snežana Đurišić, a sada je ova porodična drama ostala daleko u prošlosti.

Izvor: story.rs