Ovo je žena zbog koje je Milan rešio da se okrene Bogu: Iza svega stoji dirljiva priča o porodici i veri

Pevač Milan Stanković već neko vreme povukao se sa estrade. Iako publika nestrpljivo očekuje njegov povratak na scenu, Milan se posvetio veri, a dugo se priča se da će uskoro i da se zamonaši. Razlog zbog koga se pevač priklonio crkvi je niko drugi do njegova majka Milena.

Kako piše „Stars“, majka Milana Stankovića je bolovala od teške bolesti, a nakon višemesečnog lečenja u bolnici, pevač ju je odveo u jedan manastir u blizini Budve. Milena je u manastirskom konaku provela mesec dana. Svaki dan je prisustvovala bogosluženjima, a pored toga su joj sveštenici čitali i molitve za ozdravljenje. Nakon toga je, kako piše pomenuti list, usledilo čudo, jer su lekari utvrdili da je Milena potpuno izlečena.

Navodno, upravo zbog toga pevač se toliko okrenuo veri i Bogu. Inače, ovih dana Milanova majka je proslavila rođendan, pa ju je pevač obradovao velikim buketom ruža i javno čestitao putem društvenih mreža. Tom prilikom pratioci su mogli da vide kako izgleda Milena.

Pevač je uvek isticao da je majka njegov najveći heroj i oslonac u životu. Roditelji su mu se razveli dok je još bio beba. Majka se kasnije preudala i dobila ćerku Nastasju, a da bi deci obezbedila sve što im treba, nije se libila da obavlja i nekoliko poslova istovremeno.

„Radila je u trafici, peglala i čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac. Bilo je teško, ali se borila za mene i sestru“, ispričao je jednom prilikom Milan, koji je odrastao u Obrenovcu.

Izvor: svet-scandal.rs